1242846463_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kyllä vaan, Helsingin jäähallissa käynnistyy helatorstai-iltana varsinainen southern rock ilotulitus...tai pahimmassa tapauksessa rollaattorien vingutus? Syvän etelän traagisin bändi Lynyrd Skynyrd nousee lauteille lämppäriseuranaan pikkuveli Molly Hatchett.

Skynnärithän menetti tänä vuonna pianisti Billy Powelin ja basisti Evan Evansin. Billy kuoli sydäriin ja Evan syöpään, Billy oli originaalijäsen ja Evan matkalla kuormaan hypänneitä, rautaisia ammattilaisia molemmat toki.

Saa nähdä ketkä korvaa herrat huomisella keikalla? Pahin mielikuva on kuulla bändin soittamassa Free Birdiä ilman urkuja. Toivotaan, että varamiespalvelu on toiminnut ja synnyttänyt viskintuoksuisestä skynyrd-kohdusta kaksi uutta aseveliä.

Onneksi remmissä on vielä mukana alkuperäinen kitaristi Rossingstonin Gary ja melkein alkuperäiseksi luetelteva esi-Skynyrdissä vaikuttanut ex-Blackfoot Rickey Medloke. Eikä pidä tietenkään unohtaa Johnny Van Zanttia joka on hoitanut uljaasti isoveljensä jättämää solistin pestiä.

Tästä se lähtee: "Whiskey bottles, and brand new cars Oak tree you're in my way There's too much coke and too much smoke Look what's going on inside you"