Setämiehet yksin tai kaksin, siis kaksin, ovat kerääntyneet hikiseen heinäkuun iltapäivään. Vinyyli paukkuu, sevari ja kasari, ikihiki, saunan ja ikätuskan kirvoittamana valuu raikkaana juomuisilla ihoilla. Kakstahti tuoksuu tuoreena nenässä, ei mitään E 10:ä vaan ehtaa impattavaa ysikakkosta!

- Muistan omistaneeni turkoosin hihattoman t-paidan 80-luvun loppupuolelta, pidin sitä ykköspaitanani pitkään

- omsitin myös paidan 80-luvulla. Muistan kuvionkin mikä oli etupaneelissa. Musta paita (ei hihaton) puuma räyhäkkäänä virnuili katsojaa. Olen ylpeä yhä.

- Tuo Puuma on nostanut silmäluomeaan myös tällä vuosituhannella, murhaava paita kaiken kaikkiaan, Tiikerin paras veli!

- Voin kuvitella tuon ystäväni ajavan vierelläni keltaisella tiikerillä. Vauhti oli max 50 km/h en koskaan virittänyt tuntsaani.Vaihdoin tosin suuttimen kaasariin.Tirinä kunniaan. Hienoa, että oli muitakin tirisyttäjiä. Mahtaako nyky nuoriso tietää edes tiikeriä..Is there anybody out here?

- Is there? Joitain reliikkejä pyörii, niin touhuissaan ja kovin mauttomisssa pukimissa. Mutta jos kannukset on ansaittu liki kolmekymmentä vuotta sitten, niin voiko mitään muuta vaatia kuin näitä eläimellisiä ja keltaisen vivahtavia yksityiskohtia. Minne ovat kaikki mopopojat kadonneet, onko heitä enää, missä Tunsa laulaa, tanssii ja soi, oi mustalaisnainen...

- Mikä helvetti on mopoauto tai mauto. Isi ostaa mauton. Missä on jantteri joka ansaitsi kesätöissä rahan jolla tuntsa tuli haarojen väliin. Saisiko tuntsalla nykyään naista? No jos totta puhutaan ei saanut silloinkaan. Toisaalta ajamisen nautinto oli se mikä sai pojun vääntämään kahvaa. Miksi muuten Tiger oli keltainen, siksi, että se oli tiikeri. Kuvittele mopoauto keltaisena, en kuvittele.

- Todellisen mopon olemuksesta emme voi olla kuin yhtä mieltä. Niin kauan kuin jalka nousee löytyy tämä keltainen totuus meistä kuin automaattiohjauksena!